Familiedag

Of u nu een leuke activiteit zoekt voor een dagdeel of een volledig familie weekend inclusief accommodatie, wij kunnen zo'n familie-uitje volledig voor u verzorgen.

Al naar gelang uw wensen en budget kunt u bij ons terecht voor een leuke watersport-dag of -weekend. De unieke locatie aan het water zorgt er voor dat u volledig in de ontspannen sfeer komt. Een relaxte dag op het water onder leiding van onze ervaren instructeurs zorgt ervoor dat iedereen zich vermaakt.

Activiteiten als zeilen, kanoën, surfen, beachvolleybal, een tochtje met een sloep, suppen maar ook een barbecue, heerlijk ontspannen aan het water, behoren tot de mogelijkheden bij Aquavitesse.

De grote groepsaccommodatie heeft 11 vierpersoons slaapkamers met 2 stapelbedden per kamer, een woonkamer en grote keuken wat geheel tot uw beschikking staat.

Contact

RS sailing en Carter


Bij Aquavitesse kunt u terecht voor verkoop van Carter optimisten en RS zeilboten.

RSSailing.com

Zeilles vol­wassenen

Diverse mogelijkheden voor een leerzame en ontspannen cursus. Privéles om in een korte periode voldoende kennis op te doen om zelfstandig te zeilen. Tevens bieden wij thema-lessen in groepsverband aan.

Zeilles volwassenen

Boot verhuur

Geoefende zeilers vinden bij Aquavitesse de ideale boot voor een heerlijke vakantie of een dagje uitwaaien. De diversiteit van onze vloot zorgt ervoor dat er altijd een boot van uw wensen bij zit. 

Zoek & Boek

Jeugd zeilschool

Aquavitesse vindt zijn oorsprong in het geven van zeilles en bezorgen daarnaast een spetterende vakantie voor de kinderen.Er wordt gevaren met Optimisten, Valken en verschillende RSboten.

Jeugdzeilschool

Jachthaven Bruinisse

Jachthaven Bruinisse is een veelzijdige haven en van alle gemakken voorzien. Zo is er een watersportwinkel, supermarkt, restaurant, enzovoort. Bezoek de site en ontdek wat er allemaal te doen is! 

Jachthaven